El vostre navegador té problemes interpretant el llenguatge de programació Javascript

No es pot visitar correctament aquesta pàgina

Xalet adossat en venda

obra nova en venda

Disposem de 2 vivendes unifamiliars en un ambient idíl·lic per als amants de la muntanya, els esports i l'aire lliure

Pisos de lloguer a Andorra

vivenda lloguer

Disposem d'habitatges per llogar a la parròquia d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria

Operaris de CAPICSA treballant

obra civil, obra pública

Estem especialitzats en fer canalitzacions (telèfons, llum, clavegueres, aigua de boca...), excavacions, asfaltats, talls en formigó armat, murs de maçoneria...

Perquè capicsa?

Perquè portem 50 anys treballant al país. Perquè estem demostrant seriositat dia a dia. Compliment de les normatives, execució puntual  dels treballs, manteniment al dia totes les càrreges fiscals, impositives i socials, ampli coneixement del sector i aplicació als treballs encomanats.

CAPICSA ha demostrat sobradament que compleix amb tot això i molt més. Perquè donem un valor afegit als nostres clients i aquests ho saben valorar.

Tractem amb l'Administració igual que tractem amb empreses i clients particulars. Ens entenem amb immobiliàries, altres constructores, transportistes, comunitats de veïns, estrangers i nacionals... si teniu una necessitat, CAPICSA us pot donar una solució.

També lloguem la nostra maquinària i l'operari encarregat d'utilitzar-la, ideal per treballs en que el responsable vol estar controlant i dirigint la feina.

Els nostres operaris estan altament especialitzats en la feina que fan. Per això tenim tant poca rotació de personal.

Tant podem fer forats amb una excavadora al mig de la muntanya com obrir una rasa al mig de la carretera, asfaltar una petita rampa d'accés o millorar un pàrquing. Fer un desmunt de terres, construïr un mur de contenció, reformar un bany o construïr un xalet. Obrir una finestra en el mur de formigó de casa vostra, fer forats de fins a un diàmetre de 450mm amb maquinària especialitzada o instal·lar una barana nova. Trobarem la millor manera de solucionar-ho minimitzant els costos, el temps i les implicacions negatives.

Construcció d'arqueta Confecció de rasa