El vostre navegador té problemes interpretant el llenguatge de programació Javascript

No es pot visitar correctament aquesta pàgina

Xalet adossat en venda

obra nova en venda

Disposem de 2 vivendes unifamiliars en un ambient idíl·lic per als amants de la muntanya, els esports i l'aire lliure

Pisos de lloguer a Andorra

vivenda lloguer

Disposem d'habitatges per llogar a la parròquia d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria

Operaris de CAPICSA treballant

obra civil, obra pública

Estem especialitzats en fer canalitzacions (telèfons, llum, clavegueres, aigua de boca...), excavacions, asfaltats, talls en formigó armat, murs de maçoneria...

perquè el client no pot esperar

CAPICSA sempre ha tingut una prioritat: Eficiència. Mirem cada dia de resultar més eficaços en els projectes que emprenem. Això implica complir amb tots els requisits legals que l'Administració ens imposa cada dia, però a més intentar disposar dels equips més necessaris per treballar. A nivell humà i a nivell d'equipaments.

Per això disposem d'un ampli parc de maquinària, des d'excavadores de 21.000kg, ideals per a grans moviments de terres i treballs de gran envergadura fins a la petita i manejable miniexcavadora de 750kg. Des de màquines de tall d'asfalt manuals, passant per les de tamany mitjà i les automàtiques que ens permeten tallar amb 2 discs al mateix temps i són automòbils. Des de camions de gran tonatge per transport de terres, runes i pedra a les camionetes de càrrega o pickups per accedir als treballs més complicats. Des de màquines compactadores fins a rodets pisonadors de doble cilindre. Des de camions grua lleugers fins a camions de gran tonatge amb grues de gran capacitat.

Tot per donar el millor servei als nostres clients. Perquè un client satisfet és un amic.

Rodet pisonador Bomag Minicarregadores Bobcat

Excavadora Kubota 251  Kubota petitaRasa CASE 1188

Kubota 251 Bomag 65

Bomag 120 Camió